INFORMATII: 0230 521 551 | MOBIL: 0740 053 846 | EMAIL: aws.laborator@gmail.com

Despre noi

Suntem primul laborator axat pe diagnosticarea stării de fertilitate a solurilor cu specializare pe aprovizionarea în macro şi micro elemente.

Precizia, calitatea, excelenţa sunt valori înbaza cărora activăm iar misiunea noastră este strâns legată de calitatea vieţii societăţii care ne înconjoară.Sperăm ca prin paşii noştri să îmbunătăţim calitatea vieţii celor din jurul nostru. Pentru asta însă, avem nevoie de experţi. Expertul nostru de bază este doctor în agrochimie din 1997 şi inginer chimist. Teza de doctorat cu tema pe toxicitatea nitraţilor subliniază direct pasiunea şi interesul pentru domeniul în care excelează, iar experienţa de peste 20 de ani ca manager al laboratorului de analize pedologice şi agrochimie din Suceava certifică garanţia profesionalismului laboratorului nostru.

Laboratorul nostru vă oferă o gamă largă de servicii de analiză de sol şi apă pentru a vă asigura că solul, apa sau fertilizatorul pe care le utilizaţi îndeplinesc condiţiile de calitate şi fertilitate conform proiectelor dumneavoastră şi cerinţelor legale.
Ne adresam tuturor investitorilor mai mici sau mai mari care lucreaza in agricultura, fermierilor, legumicultorilor, viticultorilor, pomicultori, dezvoltatorilor de nuciferi, afini etc si nu in ultimul rand persoanelor private care au gradini sau gazon .